Månadens städfirma:

STÄDFIRMA I LINDESBERG

PERFEKTA STÄDRESULTAT FRÅN FÖRSTA BÖRJAN

Välkommen till Rya Städ! Vi är en gedigen städfirma belägen i Lindesberg. Vi ger dig ett skinande rent hem eller kontor, så att du får tid över till annat i din vardag. Med oss får du professionella tjänster inom hemstädning, flyttstädning, fönsterputs och kontorsstädning – till rimliga priser förstås. Med en nära kundkontakt och service av högsta möjliga kvalitet ser vi till att underlätta din vardag på alla sätt vi kan.

Är du i behov av snabb och effektiv flyttstädning eller fönsterputs? Oavsett om du bor i Örebro eller Frövi så får du städning av oss som kännetecknas av oslagbar kvalitet, ett varmt kundbemötande och priser som är skonsamma mot plånboken. Vi älskar helt enkelt städning, och vi ser det som ett hedersuppdrag om du bjuder in oss att städa ditt hem eller kontor – ett uppdrag som vi tar på största allvar och där du som kund är i 100 % fokus.

Vi sätter stort värde vid att uppfattas som proffs. Vare sig du önskar ett regelbundet städschema för din arbetsplats, hemstädning en gång i månaden eller en rejäl byggstädning efter t.ex. en renovering, så är vi glada över att få ge dig en hjälpande hand! Med oss får du en pålitlig städfirma som har fått många varma rekommendationer av tidigare nöjda kunder. Slå oss en signal redan i dag!

Många har idag svårt att hinna med städningen i vardagspusslet. Vi på Rya Städ frigör tid åt dig så att du kan ägna dig åt det som
verkligen är viktigt för dig. Känslan av att komma till en fräsch och ren bostad eller kontor är otroligt värdefull, och ger lugn och
ny energi efter en lång dag. Vi tror på att det märks när man brinner för det man gör, och anlitar du oss för t.ex. byggstädning
eller flyttstädning får du smidig, prisvärd och effektiv städning som du garanterat blir nöjd med. Är du nyfiken
på våra tjänster, och vill veta mer? Maila eller slå oss en signal idag!

Läs mer här!

Comments are closed.